Tech

Patentohet dizajni i palosshëm dhe modular i Motorola Razr 2020

Patentohet dizajni i palosshëm dhe modular i Motorola Razr 2020
 

Muajin e kaluar, Lenovo prezantoi Motorola Razr 2019. Nuk kaloi shumë kohë dhe sajti LetsGoDigital doli me informacion për patentën Razr 2, ndërsa tani kanë mbërritur edhe patentat e reja të cilat zbulojnë elemente inovative dhe unike të telefonit të ardhshëm.

Edhe pse afërsisht mjaft të ngjashme me modelin Razr 2019 për nga dizajni, patentat Razr 2020 zbulojnë mbështetje për dizajn modular, mbështetje për module kamerash "fisheye", por edhe projektorë, altoparlantë stereo me cilësi të lartë, etj., shkruan KOHA Ditore.