Tech

Tani përgjigjet në Twitter mund të fshihen

Tani përgjigjet në Twitter mund të fshihen
 

Twitter ”zbret në fushë” me një veçori të re për të fshehur ”cicërimat” e përgjigjeve.

Me këtë risi, të gjithë mund të vendosin të fshehin përgjigjet në tweet dhe mund të shohin dhe bashkëveprojnë me përgjigjet e fshehura duke klikuar ikonën gri që do të shfaqet në tweet, transmeton ATSH raportimet.