Tech

Xiaomi sjell Mi TV 4S për tregjet e Evropës

Xiaomi sjell Mi TV 4S për tregjet e Evropës

Xiaomi ka sjellë linjë Mi TV 4S në Evropë, ndërsa në dispozicion do të jenë modelet Mi TV 4S 55" dhe Mi TV 4S 43", si dhe modeli i volitshëm Mi TV 4A 32", raporton GSMArena.

Modelet 55 dhe 43 inçëshe kanë ekrane 4K HDR dhe teknologji MEMC për fotografi fluide. Televizorët e përdorin çipsetin Mediatek 6886, i cili ka CPU katërbërthamësh, dhe vjen me 2 GB RAM dhe 8 GB hapësirë ruajtjeje.