Tech

Xiaomi Mi Watch është ora e parë e mençur në kuadër të brendit Mi

Xiaomi Mi Watch është ora e parë e mençur në kuadër të brendit Mi

Së bashku me telefonin Mi CC9 Pro, Xiaomi ka prezantuar edhe Mi Watch – orën e parë të mençur në kuadër të brendit Mi. Pajisja e bartshme karakterizohet nga funksionet serioze, ndërsa Xiaomi e promovon atë si "një telefon të vogël për kyçin tuaj të dorës", raporton GSMArena.

Ora e mençur e ka një ekran 1.78 inçësh AMOLED, e cila e ka mundësinë të jetë e ndezur gjithmonë, dhe është vendosur në një shtëpizë prej 44 mm. Pjesa e pasme është bërë prej qeramikës, ndërsa ka një buton në anën e djathtë të kornizës për operim të interfejsit, shkruan KOHA Ditore. Në anën e majtë ndodhet një altoparlant dhe mikrofoni. Në dispozicion janë edhe Bluetooth, NFC dhe mbështetja eSIM, gjë që do t’ia mundësojë orës të funksionojë plotësisht e pavarur.