Tech

Samsungu paralajmëron një lloj tjetër të telefonit fleksibil

Samsungu paralajmëron një lloj tjetër të telefonit fleksibil

Samsungu mund të ketë filluar të punojë në një telefon tjetër fleksibil pas Galaxy Fold. Tashmë ka pasur thashetheme se kompania e Koresë së Jugut po e planifikon një telefon që paloset vertikalisht në vend se horizontalisht, gjë që për nga funksionaliteti do ta afrojë me modelet e palosshme nga e kaluara, raporton Neowin.

Samsungu tani e ka publikuar një video teaser, i cili e paraqet formatin e ri, por tani për tani nuk ka asnjë informacion nëse dhe kur do të zbatohet kjo ide në ndonjë produkt konkret.