Tech

Apple: “Nëse nuk përditësoni iPhonet në iOS të ri deri të dielën, nuk do të mund të lidheni me internet”

 

Apple ka paralajmëruar pronarët e iPhone dhe iPads më të vjetër se nëse nuk i bëjnë update pajisjeve të tyre në programin më të fundit iOS brenda të dielës, ata nuk do të jenë në gjendje të lidhen me internetin.

Produktet iPhone dhe iPad nga 2012 dhe më herët do të kenë nevojë për update para mesnatës më 3 nëntor, në mënyrë që të ruajnë vendndodhjen e saktë GPS dhe të vazhdoni të përdorni App Store, iCloud, email dhe shfletim në internet, sipas Apple.