Tech

Apple nxjerr në treg kufjet AirPods “Pro”, të cilat kushtojnë 250 dollarë

Apple nxjerr në treg kufjet AirPods “Pro”, të cilat kushtojnë 250 dollarë

Apple sapo zbuloi një version të ri të kufjeve të tij pa tel, AirPods Pro, të cilat kushtojnë 250 dollarë dhe dalin në shitje në 30 tetor.

Përveç një çmimi më të lartë, AirPods Pro vijnë me teknologji aktive për anulimin e zhurmës, janë rezistent ndaj ujit dhe kanë një dizajn të ri.