Tech

HTC nuk heq dorë nga tregu i telefonave, planifikon rikthimin

HTC nuk heq dorë nga tregu i telefonave, planifikon rikthimin

Kompania tajvaneze HTC ka kohë që nuk e paraqet një lojtar serioz në tregun e telefonave. Gjatë viteve të fundit kompania i ka lansuar disa telefona, prej të cilëve shumica në segmentin e mesëm dhe të sipërm.

Këtë vit, nga kompania HTC nuk e kemi parë asnjë telefon, përveç modelit Wildfire X, i cili është prodhuar nga një kompani tjetër dhe vetëm e ka licencuar emrin HTC, raporton GSMArena.