Tech

Gigabyte i prezanton pllakat e reja amë X299X për CPU-të Intel Cascade Lake-X

Gigabyte i prezanton pllakat e reja amë X299X për CPU-të Intel Cascade Lake-X

Gigabyte ka prezantuar pllakat e reja amë X299X, të dedikuara për procesorët e Intelit Cascade Lake-X HEDT, dhe bëhet fjalë për modelet Designare 10G, Aorus Xtreme WaterForce dhe Aorus Master.

Tre pllakat e reja amë do ta kenë logon X299X, por dizajni në fakt e përdor çipsetin e mëparshëm X299. Shtimi i prapashtesës X në fund tregon se pllakat u krijuan posaçërisht për procesorët e rinj Cascade Lake-X.