Tech

Amazon vjen me produkte të reja teknologjike që lehtësojnë jetën e përditshme

 

Amazon ka prezantuar një linjë të re produktesh që mund të përdoren duke filluar nga shtëpitë, tek makinat dhe aparatet celulare si edhe një opsion të ri vokal për ndihmësin popullor dixhital, Aleksa.

Kjo e fundit është përmirësuar duke përdorur një makine që e mëson të flasë më shumë si një person dhe do të ofrojë madje edhe zëra njerëzish të famshëm, ndër të cilët, aktori Samuel L Jackson.