Tech

Me iOS 13 lansohet edhe gjuha shqipe

Me iOS 13 lansohet edhe gjuha shqipe

Apple ka lansuar sistemin operativ të ri iOS 13 me shumë përditësime e aplikacione të reja.

iOS 13 tani i është shtuar në modë edhe ‘Dark’ si dhe aplikacione të përditësuara, si Apple Maps, Photos madje edhe ‘Reminders’ (lajmërimet).