Tech

Western Digital prezantoi linjën e pajisjeve për hapësirë ruajtjeje për gaming WD_BLACK

Western Digital prezantoi linjën e pajisjeve për hapësirë ruajtjeje për gaming WD_BLACK

Western Digital e ka prezantuar linjën komplete nga seria WD_BLACK të pajisjeve për hapësirë ruajtjeje për gaming. Me këtë linjë, kompania po e pozicionon WD_BLACK si brendin e saj të ri të dedikuar për gamerë, si në PC ashtu edhe në konzola, raporton TechPowerUp.

Brendi WD_BLACK paraqet një hap përpara nga linja klasike e kompanisë Western Digital Caviar Black e hard disqeve të brendshme. Brendi po e përjeton një lloj ringjalljeje me SSD-të WD_BLACK SN750 M.2 NVMe, shkruan KOHA Ditore. Dizajnerët e kompanisë po i njoftojnë gjithashtu disa produkte të reja, duke përfshirë hard diskun mobil WD_BLACK P10, hard diskun ekstern WD_BLACK D10, hard diskun mobil WD_BLACK P50, si dhe variantet Xbox për P10 dhe D10.