Tech

Pse nuk duhet të marrësh kurrë borxh karikuesin e dikujt tjetër

Pse nuk duhet të marrësh kurrë borxh karikuesin e dikujt tjetër

Të gjithë kemi qenë aty. Celularit ose tabletit po i mbaron bateria dhe ti e ke harruar karikuesin në shtëpi. Nuk bën dëm nëse merr borxh një të tillë nga një pasagjer tjetër në aeroport apo në recepsionin e hotelit… apo jo?!

“Më 2019, kjo përbën një gabim shumë të madh”, shprehen ekspertët e sigurisë kibernetike.