Google shuan shërbimin e mesazheve në YouTube

Google shuan shërbimin e mesazheve në YouTube

25 August 2019 22:58

Shërbimi u testua për herë të parë në mënyrë private si "video të përbashkëta" në maj 2016, por u deshën më shumë se një vit për ta vënë në dispozicion për të gjithë.

Shërbimi u riemërua më pas në Messages dhe u bashkua me njoftime në skedën YouTube Aktivitetet, por mbeti ekskluziv i lëvizshëm deri në vitin 2018, kur më në fund filloi të shfaqej edhe në internet.

Funksioni tani është zyrtarisht në proces të shuarjes dhe përfundimisht do të ndalojë punën më 18 shtator, transmeton KosovaPress.

YouTube vuri në dukje se do të përqendrohet në bisedat e saj publike (komente, postime, histori) në vend të mesazheve private.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme