Tech

AI-ja i lexon librat me zërat e autorëve

AI-ja i lexon librat me zërat e autorëve
 

Motori kinez i kërkimit “Sogou” është duke krijuar imitime të inteligjencës artificiale për t’i lexuar romanet e popullarizuara në zërat e autorëve.

Ky motor i paralajmëroi avatarët “e gjallë” të autorëve kinezë Yue Guan dhe Bu Xin Tian Shang Diao Xian Bing – të krijuar nga videoregjistrimet - në konferencën China Online Literature+.