Tech

Google i shndërron gjestet e duarve në të folur

Google i shndërron gjestet e duarve në të folur
 

Google thotë se ia ka mundësuar smartphonëve që ta interpretojnë dhe “lexojnë me zë” gjuhën e shenjave.

Kompania e teknologjisë nuk ka bërë aplikacion të vetin, por ka publikuar algoritme, të cilat shpreson që zhvilluesit do t'i përdorin për t’i bërë aplikacionet e tyre.