Tech

SHBA-ja padit 80 persona për mashtrime në internet

SHBA-ja padit 80 persona për mashtrime në internet

Zyrtarët amerikanë kanë njoftuar se kanë paditur 80 persona, shumica prej tyre nigerianë, për shkak të pastrimit të parave, që u ka kushtuar viktimave miliona dollarë përmes mashtrimeve në internet.

Prokurorët, siç bën të ditur rel, kanë thënë se kanë ngritur paditë pasi 17 persona janë arrestuar dhe janë dërguar në mbajtje në Shtetet e Bashkuara, kryesisht në Llos Angjelles.