Tech

Huawei s’do të sjellë sivjet telefon me sistemin e vet operativ

Huawei s’do të sjellë sivjet telefon me sistemin e vet operativ

Kompania teknologjike “Huawei” edhe zyrtarisht ka mohuar planet se do të lansojë një telefon me sistemin e vet operativ “Harmony” në muajt e ardhshëm.

Zëvendëspresidenti i kompanisë, Vincent Yang, në një konferencë për media në New York ka thënë se prodhuesi kine nuk ka plane të lansojë telefon me këtë sistem sivjet, por konfirmoi se kompania do të lansojë produkte të tjera të mençura me “Harmony OS”. Këtu përfshihet një televizor dhe një orë e mençur, të dyja që pritet të dalin para fundit të vitit.