Tech

Xaiomi shiti mbi 20 milionë Redmi Note 7, Note 8-shin mund ta lansojë nesër

Xaiomi shiti mbi 20 milionë Redmi Note 7, Note 8-shin mund ta lansojë nesër
 

Këtë vit, kompania e njohur kineze Xiaomi ka lansuar tre smartfonë të rinj në serinë Redmi Note 7 duke përfshirë Remi Note 7, Note 7 Pro si dhe Note 7S.

Sipas kompanisë, në mënyrë të përbashkët i ka shitur mbi 20 milionë njësi të këtyre tre modeleve globalisht.