Tech

Shkencëtarët zbulojnë plastikë në pikat e shiut

Shkencëtarët zbulojnë plastikë në pikat e shiut

Një studim i realizuar nga shkencëtarët e Departamentit të Punëve të Brendshme dhe të Agjencisë së Vëzhgimit Gjeologjik në SHBA kanë zbuluar se plastika po bie nga qielli me shiun.

Përfundimi ka dalë pas mbledhjes dhe studimit të reshjeve të rëna në qytetet Denver dhe Boulder në Kolorado.