Tech

WhatsApp së shpejti do të mund të përdoret edhe pa internet

 

Aplikacioni i njohur për biseda dhe video-thirrje, WhatsApp, po përgatitet të ndryshojë me dy risi të vogla por të rëndësishme.

E para është një sistem që lejon përdorimin e bisedës pa lidhje me internetin dhe falë një versioni për kompjuter të pavarur nga smartfoni dhe tjetra, mundësia e përdorimit të së njëjtës llogari në shumë pajisje.