Tech

VAIO SX12, laptopi me më së shumti porte?

VAIO SX12, laptopi me më së shumti porte?

Në kohën kur ngadalë po u afrohemi sistemeve me gjithnjë e më pak porte, arrin laptopi VAIO SX12 me ndoshta numrin më të madh të porteve në një model. Fotografia përcjellëse na tregon se çfarë portesh ofron ky laptop, përcjell TweakTown.

Ky laptop i ka këto porte: 3x USB-A, USB-C, HDMI, Ethernet, zllotin për kartela SD, portin VGA dhe portin për kufje.