Tech

MacBook Pro 13-inçësh bëhet me Touch Bar dhe CPU të ri

MacBook Pro 13-inçësh bëhet me Touch Bar dhe CPU të ri

Pas azhurnimit të laptopëve të vet Premium MacBook Pro para pak ditësh, Apple tani ka freskuar edhe MacBook Pro të vet të volitshëm, si dhe modelin Air, përcjell The Verge.

MacBook Pro 13-inçësh bazik tani ka Touch bar dhe Touch ID. Po ashtu, CPU-ja e vjetër dybërthamëshe është larguar dhe në vend të këtij procesori vjen katërbërthamëshi Intel Core i5 (Coffee Lake) i gjeneratës së tetë.