Tech

Canon PowerShot G7 X III dhe G5 X synojnë vlogerët dhe krijuesit e videopërmbajtjeve

 

Canon sugjeron që shfrytëzuesit nuk kanë nevojë të sakrifikojnë kualitetin dhe fuqinë për komforin. Me PowerShot G7 X III dhe PowerShot G5 CX II, Canon mëton të tërheqë “krijuesit e përmbajtjeve vizuale”, gjegjësisht YouTuberët që duan të avancojnë streamingun e tyre me ndihmën e kamerës gjysmëprofesionale, përcjell SlashGear.

Të dy aparatet, edhe përkundër dallimeve mes tyre, kanë të njëjtën bazë. Të dy kanë CMOS sensorin 20.1MP 1.0-inçësh dhe DIGIC 8 Imaging Processorin më të ri,shkruan KOHA Ditore. Fotoaparatet/kamerat kanë ISO dero 12800, që duket pak poshtë por Canon pohon që është rangu më i lartë në linjën PowerShot. Të dy pajisjet kanë Wi-Fi dhe Bluetooth.