Kërkesat e hershme sistemore për PC për lojën Gears of War 5

Kërkesat e hershme sistemore për PC për lojën Gears of War 5

11 July 2019 11:59

Deri tek testi teknik i Gears of War 5 ka ngelur edhe rreth një javë, ndërsa developeri The Coalition ka publikuar kërkesat e hershme sistemore për PC për këtë lojë. Preload për Gears of War 5 testin teknik do të fillojë më 17 korrik, ndërsa vetë testi do të mbahet mes 12 dhe 22 korrikut, shkruan KOHA Ditore. Disa ditë më vonbë pritet edhe testi i dytë (26 deri 29 korrik).

Janë publikuar kërkesat minimale, të rekomanduara,ideale për PC për Gears of War 5:

 

Kërkesat minimale:

OS: Windows 10 maj 2019
CPU: AMD FX-6000 Series ose Intel i3 Skylake
GPU: NVIDIA GeForce GTX 760/GTX 1050 ose AMD Radeon R9 280/RX 560
RAM: 6GB
Disku: 15GB.

 

Kërkesat e rekomanduara:

OS: Windows 10 maj 2019
CPU: AMD Ryzen 3 ose Intel i5 Skylake
GPU: NVIDIA GeForce GTX 970/1660 Ti ose AMD Radeon RX 570/RX 5700
RAM: 8GB
Disku: 15GB

 

Kërkesat ideale:

OS: Windows 10 maj 2019
CPU: AMD Ryzen 7 ose Intel i7 Skylake
GPU: NVIDIA GeForce RTX 2080 ose AMD Radeon VII
RAM: 16GB
Disku: 15GB hapësirë e lirë + SSD

 

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme