Tech

Facebook dhe YouTube ndërmarrin masa kundër kurimeve të pakonfirmuara shkencërisht

Facebook dhe YouTube ndërmarrin masa kundër kurimeve të pakonfirmuara shkencërisht

Facebook dhe YouTube po ndërmarrin fushatën kundër kurimeve mrekulluese nga kanceri deri tek obeziteti, që rezultojnë pa asnjë konfirmim shkencor të efektivitetit të tyre, njofton “Wall Street Journal”.

“Algoritmi që zgjedh lajmin e promovuar te profilet është ndryshuar për të zvogëluar përhapjen e postimeve që i referohen produkteve dhe terapive të këtij lloji”, tha Travis Yeh, menaxher i produkteve të Facebookut.