Tech

Panasonic ndërprenë bashkëpunimin me Huawein

Foto: Reuters
 

Kompania japoneze Panasonic ka vendosur të pezullojë dhënien e komponentëve të caktuara prodhuesit kinez të pajisjeve të telekomunikacionit Huawei, pasi SHBA-ja vendosi kufizime të eksporteve ndaj kompanisë.

"Numri i produkteve të prekura nga ky vendim është i kufizuar dhe do të jetë e vështirë të ketë ndonjë ndikim në të ardhurat", pohon një përfaqësues i Panasonic që nuk deshi të identifikohej.