Tech

Huawei do të vazhdojë përditësimin për të gjitha telefonat e vet

 

Huawei ka njoftuar se do të vazhdojë me përditësimin e sigurisë dhe shërbimit për telefonat e saj pasi gjiganti teknologjik ia ndaloi përditësimet për sistemin operativ Android.

Kompania kineze nuk tregoi se çfarë do të ndodhë me telefonat që tashti u është ndaluar qasja në shërbimet e Googleit, siç janë Gmail, YouTube dhe Chrome.