Tech

Google beson se smartfonët e palosshëm do të bëhen të famshëm, përditëson aplikacionin Photos

Google beson se smartfonët e palosshëm do të bëhen të famshëm, përditëson aplikacionin Photos
 

Pavarësisht faktit se Galaxy Fold i Samsung ka pasur një fillim të vështirë, smartfonët e palosshëm do të qëndrojnë dhe Google nuk dëshiron që të humb mundësin e të pasurit aplikacionet plotësisht kompatibile me këto pajisje.

Google Photos është njëri nga aplikacionet e para të zhvilluar nga gjiganti i kërkimit që ka marrë mbështetje për smartfonët e palosshëm, transmeton Koha.net. Është një shtesë e mirëseardhur duke konsideruar faktin se smartfoni i palosshëm i parë në botë, Galaxy Fold i Samsungut, pritet të debutojë në treg më 26 prill.