Tech

Si duket brendësia e Samsung Galaxy S10 5G

Si duket brendësia e Samsung Galaxy S10 5G
 

Samsung Galaxy S10 5G ende nuk është shfaqur në treg ndërsa në kanalin YouTube është publikuar një video në të cilën mund ta shihni brendësinë e këtij modeli.

Në video shihet procesi i plotë i çmontimit dhe shfaq të gjitha pjesët e brendshme të këtij smartfoni të avancuar, shkruan gsmarena.