Tech

Windows 10 është i instaluar në mbi 800 milionë pajisje

Windows 10 është i instaluar në mbi 800 milionë pajisje

Para gjashtë muajve, Microsofti pati njoftuar se Windows 10 është i instaluar në 700 milionë pajisje ndërsa tani gjigant i teknologjisë po konfirmon se numri i instalimeve të këtij sistemi operativ është rritur në 800 milionë, shkruan neowin.

Pjesa më e madhe e këtij numri të pajisjeve e përfshijnë kompjuterët personalë (PC), por po ashtu janë të përfshirë edhe Xbox, HoloLens, disa modele të smartfonëve, pajisjet IoT, dhe çdo pajisje tjetër që mbështesin Windows 10, transmeton Koha.net.