Tech

YouTube ndalon komentet në videot e fëmijëve

YouTube ndalon komentet në videot e fëmijëve
Foto: Ilustrim

YouTube njoftoi se do të ndalojë komentet në të gjitha videot e fëmijëve në përpjekje për të mbrojtur ata dhe familjet e tyre.

Videot ku përfshihen fëmijët ishin bërë cak i komenteve nga pedofilët. Pasi kjo u zbulua, shumë kompani kishin tërhequr reklamat nga YouTube.