Tech

LG s’u ndalet telefonave pavarësisht humbjeve

LG s’u ndalet telefonave pavarësisht humbjeve
 

LG Mobile humbi 700 milionë dollarë vitin e shkuar, teksa divizionet tjera të kompanisë u raportua të kenë pasur të hyra rekorde. Megjithatë, shefi i LG Electronics, Qiao Yujin, ka thënë se kompania s’do të largohet nga biznesi i telefonave mobilë.

“Portfolio biznesore e LG-së përfshin zbatim në vetura dhe shtëpi, të dyja të lidhura me telefonat e mençur, andaj kurrë s’e kemi konsideruar largimin nga biznesi i telefonave”, ka thënë Qiao, raporton “GSM”.