Tech

Samsungu dëshiron ta patentojë ekranin 3D me njohje të fotografisë

Samsungu dëshiron ta patentojë ekranin 3D me njohje të fotografisë
 

Samsungu e ka paraqitur një kërkesë të re për patentim në USPTO, ndërsa patenta është për ekranin 3D të cilin përdoruesit mund ta lidhin me telefonat e mençur dhe tabletët e tyre.

Këto ekrane mund të ekzistojnë si televizorë ose monitorë dhe mund ta shfaqin përmbajtjen e cila varion nga fotografitë dhe videot deri tek lojërat 3D. Ilustrimet e përfshira në patentë gjithashtu tregojnë se përdoruesit mund ta përcjellin informacionin nga telefonat e mençur në ekranet 3D.