Tech

Apple për shitjen e dobët të iPhonëve të rinj i lë fajin zëvendësimit të baterive të atyre të vjetërve

Apple për shitjen e dobët të iPhonëve të rinj i lë fajin zëvendësimit të baterive të atyre të vjetërve

Apple pasi ka pranuar gjatë vitit të kaluar se ngadalëson iPhone’t e vjetër me qëllim, kjo kompani ka ofruar zëvendësimin e baterive në 2018-ën, dhe si rezultat i kësaj ata kanë zëvendësuar 11 milionë bateri.

Këtë e ka bërë të ditur shefi i Apple, Tim Cook.