Tech

Pas 8 vjetësh Microsofti rikthen ueb-kamerat

Pas 8 vjetësh Microsofti rikthen ueb-kamerat

Sipas disa raportimeve, Microsofti ka planifikuar të lansojë ueb-kamera të reja në 2019-ën për sistemin operativ Windows 10 dhe konzolën Xbox One.

Ato do të sjellin teknologjinë e identifikimit të fytyrës, Windows Hello, për çdo kompjuter me Windows 10, raporton Thurrott.