Për një natë me robotin do të pranonin një e katërta e femrave dhe një e treta e meshkujve

Për një natë me robotin do të pranonin një e katërta e femrave dhe një e treta e meshkujve

16 December 2018 09:11

Madje një e treta e meshkujve dhe një e katërta e femrave do të pranonin ta kalonin një natë me një robot. Nëse seks robotët dikur ishin tabu kur u dëgjua për ta për herë të parë – më si duket tani më nuk janë.

Fakti që roboti mund t’i spërkatë punonjësit e Amazonit me gaz të rëndë lotsjellës nuk është i diskutueshëm. Ai mund të bëjë edhe gjëra të tjera. Të paktën kushërinjtë e tij të ngjashëm me njeriun, sepse tashmë e dimë se ekzistojnë robotë në dukje realë për gjëra më intime.

Një natë plot pasion me inteligjencën artificiale

Është kryer një hulumtim për argëtimin e të rriturve që lidhet me internetin, robotët, realitetin virtual dhe teknologjitë e ngjashme të avancuara. Ai i tregoi disa të dhëna goxha interesante.

Hulumtimi i portalit për gjetjen e partnerëve Saucydates anketoi për ndikimin e teknologjive moderne në shprehitë "në dhomën e gjumit"... (Më gjerësisht lexoni në Koha Ditore)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme