Tech

Testohet Tesla iPhone X, smartfoni me mbushës solar e çmim 4,400 dollarë

 

Para disa muaj, është shfaqur modeli Tesla iPhone X i cili ka një dizajn të veçantë dhe ka të integruar mbushësin solar, ndërsa çmimi i tij është 4,400 dollarë.

Tani, uebfaqja MacRumors ka marrë iniciativën që ta testojë këtë iPhone X të veçantë.