Tech

Huawei po punon për të sjellë telefonin që paloset

Huawei po punon për të sjellë telefonin që paloset
 

Gjiganti Huawei ka njoftuar se është duke punuar në një telefon të palosshëm si pjesë e gjeneratës së ardhshme të pajisjeve.

Shefi i kompanisë, Richard Yu, ka thënë për “DigitalTrends” se kompania është duke hulumtuar për krijimin e një telefoni që ka kapacitetet e rrjetit 5G dhe që mund të paloset.