Sport

Siguri e lartë në LOD, mobilizohen 28.700 policë

Siguri e lartë në LOD, mobilizohen 28.700 policë

Siguria në arenat e Pyeongchangut para hapjes së Lojërave Olimpike Dimërore është jashtëzakonisht e madhe.

Policia ka thënë se rreth 28.700 policë janë mobilizuar për këto Lojëra që nga 1 deri më 25 shkurt, për t’i siguruar sportistët dhe spektatorët, transmeton KTV.