Sport

FIFA në telashe për sprejin e referëve

 

Vetëm kur dukej se Federata Botërore e Futbollit (FIFA) po këndellej nga problemet e shumta ligjore, organizata sërish është në telashe me ligjin.

FIFA akuzohet se po përdor shkumën për të mbajtur në distancë murin gjatë gjuajtjeve të lira, pa respektuar dhe përkrahur patentën e shpikësit.