Sport

Smakiqi operohet me sukses

Klubi i Dritës ka njoftuar se portieri Florjan Smakiqi është operuar me sukses në gju.

Smakiqi, siç ka njoftuar klubi gjilanas, ka pësuar këputje të muskulit dhe se do të mbetet jashtë fushës së gjelbër për pjesën e mbetur të edicionit aktual. “Florjan Smakiqi kryen me sukses operimin. Gardiani ynë i është nënshtruar një intervenimi kirurgjik.

Në ndeshjen me Llapin, Smakiqi kishte pësuar një lëndim. Ai do të mbetet jashtë fushës për pjesën e mbetur të kampionatit.

Klubi jonë i dëshiron shërim të shpejtë Florjanit”, ka shkruar Drita në Facebook.