Sport

Shumë paqartësi rreth rinovimit të fushës në “Fadil Vokrri”, MKRS-ja hesht

 

Pasi gjendja e fushës në stadiumin “Fadil Vokrri” u vlerësua e turpshme për Federatën e Futbollit të Kosovës dhe për shtetin e Kosovës, FFK-ja doli me një njoftim më 24 nëntor. Stadiumi në Prishtinë do të mbyllej dhe fusha e tij do të rinovohej plotësisht.

Vendimi për mbyllje të stadiumit erdhi papritur. Prishtina planifikonte të luante ndeshje në stadiumin “Fadil Vokrri”, por tani duhet të luajë diku tjetër. Ballkani po ashtu është dashur ta luajë në stadiumin në Prishtinë ndeshjen e Ligës së Konferencës. Luajti në Tiranë. Futbollistet e Kosovës është dashur të përballen me Bullgarinë në “Fadil Vokrri”. U përballën në Podujevë, në stadiumin që është plotësisht e paqartë si u pranua për atë ndeshje të seniorëve.