Sport

Golat e Asanit dhe Asllanit në top-tre më të mirët e kualifikimeve

 

Jasir Asani e Kristjan Asllani kanë shënuar dy prej tre golave më të mirë në kualifikimet për Euro 2024.

UEFA të premten publikoi tre golat që janë zgjedhur më të mirët e kualifikimeve, sipas votave të publikut.