Sport

Ndeshja në Stamboll kthen kujtesën në vitin 1993

FOTO: AP
 

Sikur të mos mjaftonin shkrimet “Mirë se vini në ferr” në aeroport, ishte djali i derës në hotel që me veprimin që simbolizonte prerjen së fytit paralajmëroi lojtarët kur mbërritën. Ishin po ashtu edhe telefonatat e planifikuara qëllimisht gjatë natës për të prishur gjumin dhe balta që hidhej në autobusin e klubit që kishte marrë rrugën për në stadium.

Në fund kjo u konfirmua me policinë që grumbulloi lojtarët për ti dërguar drejt zhveshtores, derisa mbanin mburojat e tyre, pas përfundimit të ndeshjes.