Sport

Remzi Ejupi pas largimit: Prishtina ka qenë edhe mbi Federatën

 

Remzi Ejupi mburret me të arriturat e Prishtinës për gati dy dekada, për aq kohë sa ai ishte në krye të këtij klubi të futbollit. Ejupi të enjten i dha fund rrugëtimit të përbashkët 19-vjeçar me Prishtinën. Ejupi thotë se ishte momenti i duhur për t’u bërë ndryshime në klubin, siç e quan ai dhe shumë të tjerë, më të madh në vend.

Remzi Ejupi edhe zyrtarisht u largua nga Prishtina, ndërsa aksionet e tij, të Naim Ejupit, Fikret Maqastenës dhe Sinan Vllasaliut kaluan tek aksionarët Rrahman Haradini dhe Ragip Mustafa.