Sport

Muriqit i është kthyer besimi te Mallorca

 

Te skuadra e Mallorcas mund të shihen sinjale pozitive pas fitores së parë këtë edicion në La Liga. Pas fillimit të zbehtë dukej se Mallorca do të kishte vështirësi në kampionat. Dhe tani pikërisht rezultatet janë ato që duket se kanë ndryshuar gjërat për të mirë te kjo skuadër.

Pavarësisht fitores se parë, te Mallorca problemet ende janë evidente dhe nuk mund të anashkalohen. Të ardhurit ende duhet të përshtaten, mbrojtja të përmirësohet dhe mesfusha duhet të bëjë një hap përpara që ekipi të rritet. Pavarësisht mangësive të Mallorcas, zgjidhja kërkohet te tri pikët në secilën ndeshje.