Sport

Bajoku e Istogu, më të mirët e Prishtinës për vitin 2022

 

Boksieri Shpejtim Bajoku dhe karateistja Elmedina Istogu janë shpallur sportistët më të mirë të Prishtinës për vitin 2022.

Ceremonia “Laureatët e Vitit 2022” nga Komuna e Prishtinës është mbajtur të premten mbrëma.