Sport

Rasti i Cityt mund t’i bashkohet listës së skandaleve më të mëdha të futbollit

 

(AP) – Manchester City nuk është klubi i parë i profilit të lartë që përfshihet në skandale. Premier League e ka akuzuar Cityn për shkeljen e një sërë rregulloresh financiare dhe klubi mund të përballet me dënime të shumta, përfshirë heqje të pikëve apo edhe përjashtim nga elita e futbollit anglez.

Derisa City po bëhet gati për t’u mbrojtur nga këto akuza, më poshtë paraqesim disa prej skandaleve më të mëdha në futboll që kanë goditur ligat kryesore të Evropës.