Sport

Pos në Suharekë e Rahovec, klubet e Prizrenit po detyrohen të zhvendosen edhe në Mitrovicë

 

Pamundësia e shfrytëzimit të palestrës “Sezai Surroi” në Prizren po i penalizon skuadrat e këtij qyteti, të cilat janë të detyruara që të gjejnë “shtëpi” në ndonjë qytet tjetër, si për stërvitje ashtu edhe ndeshjet si vendas.

Punimet për rinovimin e palestrës në Prizren kanë filluar më 16 dhjetor, ndërsa ende nuk ka një datë të saktë se kur do të jetë gjithçka gati në mënyrë që klubet të kthehen. Dhe kjo po godet jo pak klubet, sidomos ato të basketbollit.